Alle produkter
SPAR 58 %
Product Image

Kitekat portionspose market...

125,95 DKK Markedspris
52,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Kitekat tørfoder med kyllin...

474,95 DKK Markedspris
197,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Kitekat tør med oksekød & g...

474,95 DKK Markedspris
197,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Kitekat Colourful Country P...

245,95 DKK Markedspris
102,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Kitekat farverig variation ...

245,95 DKK Markedspris
102,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Kitekat portionspose Bunte ...

125,95 DKK Markedspris
52,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Kitekat portionspose countr...

125,95 DKK Markedspris
52,95 DKK
Medlemspris

Inspiration:

Er du en katteejer, der ønsker at forkæle din kat med noget lækkert og nærende? Så er Kitekat den perfekte løsning for dig! Kitekat er udviklet til at give din kat den energi og vitalitet, den har brug for i sin daglige leg og aktiviteter. Fra saftige stykker kød til sprøde bidder, Kitekat tilbyder en række smagsvarianter, der vil få din kats smagsløg til at danse.

Har du en kat, der er meget aktiv og elsker at lege udenfor? Kitekat er ideel til at holde din aktive kat godt fodret og energi fyldt hele dagen lang. Tjek de forskellige typer Kitekat-mad til både indekatte og udekatte, så du kan finde den perfekte balance mellem velsmag og næring.

Skal din kats kost være varieret og spændende? Med Kitekat kan du nemt veksle mellem forskellige smagsvarianter som kylling, fisk og oksekød, så din kat aldrig bliver træt af sin mad. Se hvordan Kitekat kan gøre måltiderne til dagens højdepunkt for din elskede kat.



Guide:

Ved køb af Kitekat er det vigtigt at overveje din kats alder og aktivitetsniveau. Killinger, voksne katte og seniorer har forskellige ernæringsbehov, og Kitekat tilbyder produkter, der passer til alle livsfaser. Vælg den rigtige variant, som passer til din kats behov for at sikre en optimal kost.

En af de store fordele ved Kitekat er, at det er let tilgængeligt og nemt at servere. Uanset om du vælger tørfoder eller vådfoder, er Kitekat designet til at være nemt for dig at håndtere og servere. Overvej at mikse forskellige typer for at finde ud af, hvad din kat bedst kan lide.

Når du vælger Kitekat, er det også vigtigt at læse ingredienslisten nøje. Kitekat er kendt for at bruge kvalitetsingredienser, som støtter din kats sundhed og velvære. Vær opmærksom på, om din kat har nogen følsomheder eller allergier, og vælg de varianter, der bedst passer til dens behov.



FAQ:

Hvor ofte skal jeg fodre min kat med Kitekat?

Det afhænger af din kats alder, størrelse og aktivitetsniveau. Generelt anbefales det at følge de fodringsanvisninger, der er angivet på pakken.

Er Kitekat egnet til killinger?

Ja, Kitekat tilbyder specialiserede produkter, der er formuleret til killinger, så de får den nødvendige ernæring til at vokse stærkt og sundt.

Kan jeg kombinere Kitekat med andre typer kattemad?

Ja, mange katteejere mikser Kitekat med andre typer kattemad for at give deres kat en varieret kost. Sørg for, at den samlede menu stadig dækker din kats ernæringsbehov.

Hvor kan jeg købe Kitekat?

Kitekat kan købes på Candynuts.dk samt i mange supermarkeder og dyrehandlere. Hos Candynuts.dk får du et bredt udvalg og hurtig levering.

Hvad gør jeg, hvis min kat ikke kan lide Kitekat?

Hvis din kat ikke er vild med Kitekat efter flere forsøg, kan du prøve en anden smagsvariant eller konsultere din dyrlæge for at få anbefalinger til andre fodertyper.

FIND OS
Cross Border Supermarkets Operations GmbH
Eckernförder Landstraße 82, 24941 Flensburg
HRB 14878 FL

Du kan afhente hver dag mellem 10.00 - 15.00 på vores lager på adressen

SKRIV TIL OS

[email protected]

RING TIL OS
+4569162230

Hverdage

Weekend

Lukket

INFORMATION
PART OF THE GROUP
CBS Invest AB
c/o Revisorgruppen
Slottsgatan 20
211 33 Malmö, Sweden

+4569162230

Kontakt os på telefon eller mail hverdage:

09.00 - 12.00 & 13.00 - 15.00

Hvis du har spørgsmål til noget

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK