Alle produkter
SPAR 56 %
Product Image

Viala Hvidvin Tør Hvid 12% ...

26,95 DKK Markedspris
11,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Viala Sangiovese Tør Rød 12...

56,95 DKK Markedspris
23,95 DKK
Medlemspris
SPAR 56 %
Product Image

Viala Rødwein Tør Rød 12,5%...

26,95 DKK Markedspris
11,95 DKK
Medlemspris
SPAR 57 %
Product Image

Viala Sweet Rosato Skøn Ros...

50,95 DKK Markedspris
21,95 DKK
Medlemspris
SPAR 57 %
Product Image

Viala Sweet Skøn Hvid 9,5% ...

50,95 DKK Markedspris
21,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Viala Veneto Tør Hvid 11,5%...

56,95 DKK Markedspris
23,95 DKK
Medlemspris
For at kunne udarbejde en optimeret tekst til kategorien "Viala" på Candynuts.dk, identificerer jeg først de mest relevante søgeord:1. Viala slik2. Viala karamel3. Viala lakrids4. Viala frugtvingummi5. Viala chokolade6. Viala blanding7. Karamel fra Viala8. Viala godteri9. Viala konfekt10. Viala søde sager

Inspiration:

Viala slik er perfekt til enhver festlig lejlighed. Forestil dig at byde dine gæster på en skål fyldt med Viala karamel, Viala lakrids og Viala frugtvingummi. De skønne smagsvarianter fra Viala vil med garanti gøre din fest til noget særligt.



Hvem elsker ikke at hygge sig med lidt Viala chokolade foran fjernsynet? En blanding af Viala slik er det ideelle valg til en filmaften. Med en skål fyldt med Viala chokolade og Viala frugtvingummi er der noget for enhver smag, og det skaber en hyggelig stemning.



Forkæl familien med en lille overraskelse bestående af Viala karamel og Viala lakrids. Viala godteri er også perfekt som en ekstra lille gave i julekalenderen eller som fyld i påskeægget. Børnene vil elske konfekten fra Viala.



Guide:

Når du skal vælge Viala slik, er det en god idé at overveje hvilke smagsvarianter, du og din familie bedst kan lide. Viala tilbyder et bredt sortiment heriblandt Viala karamel og Viala lakrids. Hvis I elsker en blanding af forskellige smagsindtryk, kan I overveje at købe flere forskellige typer Viala godteri.



Opbevaring af Viala slik er vigtig for at bevare smag og konsistens. Det anbefales at opbevare Viala konfekt i en tætsluttende beholder og undgå direkte sollys. På den måde kan du nyde de søde sager i længere tid og få den bedste oplevelse af Viala lakrids og Viala karamel hver gang.



Når du skal købe Viala konfekt til specielle begivenheder, som fødselsdage eller højtider, kan du med fordel bestille i god tid. På Candynuts.dk finder du et bredt udvalg af Viala slik, inklusiv Viala chokolade og Viala frugtvingummi. Det gør det nemt at finde de perfekte søde sager til enhver lejlighed.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Viala slik til fest?

Viala slik kan bruges som pynt på kagebordet eller serveres i flotte skåle. En blanding af Viala karamel og Viala lakrids vil skabe glæde hos dine gæster.



Hvordan opbevarer jeg Viala godteri bedst?

For at bevare friskheden skal du opbevare Viala konfekt i en tætsluttende beholder væk fra direkte sollys. Sådan holder du smagen på sit bedste.



Kan jeg købe Viala slik i forskellige blandinger?

Ja, Candynuts.dk tilbyder forskellige blandinger af Viala slik. Du kan finde alt fra Viala chokolade til Viala frugtvingummi for en varieret smagsoplevelse.



Er der særlige tilbud på Viala konfekt?

Ja, tjek regelmæssigt Candynuts.dk for særlige tilbud på Viala konfekt. Du kan ofte finde gode rabatter på dine yndlings Viala søde sager.



Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til Viala slik?

Du kan altid kontakte kundeservice på Candynuts.dk for spørgsmål om Viala slik. De hjælper gerne med at finde de bedste produkter til dig.

FIND OS
Cross Border Supermarkets Operations GmbH
Eckernförder Landstraße 82, 24941 Flensburg
HRB 14878 FL

Du kan afhente hver dag mellem 10.00 - 15.00 på vores lager på adressen

SKRIV TIL OS

[email protected]

RING TIL OS
+4569162230

Hverdage

Weekend

Lukket

INFORMATION
PART OF THE GROUP
CBS Invest AB
c/o Revisorgruppen
Slottsgatan 20
211 33 Malmö, Sweden

+4569162230

Kontakt os på telefon eller mail hverdage:

09.00 - 12.00 & 13.00 - 15.00

Hvis du har spørgsmål til noget

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK