Alle produkter
SPAR 57 %
Product Image

Freixenet Carta Nevada Semi...

36,95 DKK Markedspris
15,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Freixenet Prosecco DOC Extr...

170,95 DKK Markedspris
71,95 DKK
Medlemspris
SPAR 57 %
Product Image

Freixenet Mederano Tinto Ha...

60,95 DKK Markedspris
25,95 DKK
Medlemspris
SPAR 57 %
Product Image

Freixenet Mederano blanco H...

60,95 DKK Markedspris
25,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Freixenet Semi Seco 12% 0,75l

89,95 DKK Markedspris
37,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Freixenet Seco 12% 0,75l

89,95 DKK Markedspris
37,95 DKK
Medlemspris
SPAR 57 %
Product Image

Freixenet Carta Nevada Seco...

36,95 DKK Markedspris
15,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Freixenet Carta Nevada Rosa...

89,95 DKK Markedspris
37,95 DKK
Medlemspris

Inspiration:

Freixenet er kendt for sine fantastiske mousserende vine fra Spanien, som kan bringe lidt ekstra luksus til enhver lejlighed. Hvis du planlægger en romantisk middag, kan en flaske Freixenet være den perfekte tilføjelse. Dens delikate bobler og rige smag vil supplere enhver gourmetmiddag og skabe en uforglemmelig aften.

Overvejer du at holde en fest eller en reception, så er Freixenet et fortræffeligt valg. Dine gæster vil elske den friske og elegante smag, der er karakteristisk for Freixenet. Prøv at servere den sammen med små appetitvækkere for at fremhæve vinens nuancer. En flaske Freixenet kan virkelig hæve stemningen og gøre enhver begivenhed særlig.

Freixenet er også et fremragende valg til gaver. Overrask en ven eller et familiemedlem med en flaske af denne kvalitetsskumvin. Den elegante flaske og den udsøgte smag gør det til en ideel gave til enhver anledning, hvad enten det er en fødselsdag, et jubilæum eller som en taknemmelighedsgave. Modtageren vil med sikkerhed sætte pris på denne tankefulde gestus.



Guide:

Når du vælger en Freixenet vin, er det vigtigt at overveje, hvilken type du ønsker. Der er mange forskellige Freixenet varianter at vælge imellem, inklusive de populære Freixenet Cava og Freixenet Prosecco. Overvej hvilken type smag du foretrækker – en tør, en halvtør eller måske en sød vin. Freixenet tilbyder noget til enhver smag og lejlighed.

Servering af Freixenet på den rigtige måde kan virkelig forstærke oplevelsen. Det anbefales at servere Freixenet ved en temperatur på omkring 6-8 grader Celsius. Sørg for at køle den godt ned inden servering. Brug altid et champagneglas eller et vinglas med en stilk for at holde på kulden og lade de fine bobler komme bedst til sin ret.

Opbevaring af Freixenet er også vigtigt for at bevare dens kvalitet. Vinflaskerne skal opbevares et køligt og mørkt sted, væk fra direkte sollys. En vinkælder eller en vinreol er ideelle steder til opbevaring. Sørg for, at flaskerne ligger vandret for at holde korken fugtig og forhindre luft i at komme ind i flasken, hvilket kan påvirke vinens smag.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Freixenet til en fest?

Freixenet er perfekt til fester, da dens elegante og friske smag er elsket af mange. Server den som velkomstdrik eller sammen med lette appetitvækkere for at imponere dine gæster.



Hvilken type Freixenet skal jeg vælge?

Valget afhænger af din smag. Freixenet Cava er en klassiker, mens Freixenet Prosecco tilbyder en lettere, frugtagtig smag. Prøv forskellige varianter for at finde din favorit.



Hvordan opbevarer jeg Freixenet korrekt?

Opbevar Freixenet et køligt, mørkt sted, helst vandret, så korken forbliver fugtig. Dette forhindrer iltning og bevarer vinens kvalitet.



Er Freixenet en god gaveidé?

Absolut! Freixenet er perfekt som gave til enhver anledning takket være dens luksuriøse præsentation og dejlige smag. Det vil gøre enhver modtager glad.



Kan jeg bruge Freixenet til madlavning?

Ja, Freixenet kan bruges i madlavning, især i retter, der kræver en touch af elegance, som mousserende vin saucer eller til at glasere maden for ekstra smag.

FIND OS
Cross Border Supermarkets Operations GmbH
Eckernförder Landstraße 82, 24941 Flensburg
HRB 14878 FL

Du kan afhente hver dag mellem 10.00 - 15.00 på vores lager på adressen

SKRIV TIL OS

[email protected]

RING TIL OS
+4569162230

Hverdage

Weekend

Lukket

INFORMATION
PART OF THE GROUP
CBS Invest AB
c/o Revisorgruppen
Slottsgatan 20
211 33 Malmö, Sweden

+4569162230

Kontakt os på telefon eller mail hverdage:

09.00 - 12.00 & 13.00 - 15.00

Hvis du har spørgsmål til noget

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK