Alle produkter
SPAR 57 %
Product Image

Whiskas sprøde poser med la...

60,95 DKK Markedspris
25,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Whiskas portionsposer multi...

247,95 DKK Markedspris
103,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Whiskas portionsposer multi...

247,95 DKK Markedspris
103,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Whiskas portionspose Multip...

247,95 DKK Markedspris
103,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Whiskas portionsposer Multi...

247,95 DKK Markedspris
103,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Whiskas Adult tørfoder med ...

201,95 DKK Markedspris
83,95 DKK
Medlemspris
SPAR 56 %
Product Image

Whiskas kattemælk 200 ml

15,95 DKK Markedspris
6,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Whiskas Classic Selection i...

160,95 DKK Markedspris
67,95 DKK
Medlemspris
SPAR 57 %
Product Image

Whiskas sprøde poser med ky...

60,95 DKK Markedspris
25,95 DKK
Medlemspris

Inspiration:

Whiskas kattemad er ideel, når du vil forkæle din kat med nærende og lækker mad. Uanset om din kat er vild med saftige bidder i sovs, lækre pateer eller sprøde tørfoder, kan du finde det perfekte udvalg i Whiskas sortimentet. En af de bedste måder at sikre din kats trivsel på er ved at variere dens kost med forskellige Whiskas produkter, som dækker alle dens næringsbehov.



For katteejere er det vigtigt at vide, at Whiskas ikke kun giver din kat velsmagende måltider, men også bidrager til dens overordnede helbred. Med ingredienser rige på vitaminer, mineraler og proteiner kan Whiskas hjælpe din kat med at opretholde en sund vægt, styrke sit immunforsvar og få en skinnende pels. Prøv at kombinere Whiskas tørfoder med vådfoder for at give din kat en afbalanceret kost og en fantastisk smagsoplevelse.



Whiskas produkter er også kendt for at være praktiske for katteejere. De forskellige varianter af pouches, dåser og poser gør det let at servere et frisk måltid til din kat hver dag. Det store udvalg af smagsvarianter sikrer, at din kat aldrig keder sig med sin mad. Prøv fx at skifte mellem kylling, fisk og oksekød for at give din kat en spændende og varieret kost.



Guide:

Når du vælger Whiskas kattemad til din kat, er det vigtigt at overveje dens alder og eventuelle særlige behov. Kattens næringsbehov ændrer sig fra killing til voksen og senior, så sørg for at vælge den passende Whiskas variant. Kattungemad fra Whiskas er sammensat for at støtte vækst og udvikling, mens voksen- og seniormad indeholder ingredienser, der fremmer et langt og sundt liv.



En anden vigtig faktor at overveje er, om din kat har særlige præferencer eller allergier. Whiskas tilbyder et bredt udvalg af både kornfri og specielt formuleret kattemad til katte med særlige behov. Læs nøje på produktbeskrivelserne for at sikre, at du vælger den rigtige variant, der passer bedst til din kats unikke krav.



Opbevaring af Whiskas kattemad er også en vigtig del af at sikre, at din kat altid får frisk og velsmagende mad. Sørg for at opbevare tørfoder i en lufttæt beholder og opbevar vådfoder i køleskabet, hvis det ikke er blevet serveret lige efter åbning. Ved korrekt opbevaring forlænger du holdbarheden på produkterne og sikrer, at din kat altid får mad af høj kvalitet.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Whiskas tørfoder?

Whiskas tørfoder kan serveres som hovedmåltid eller som en del af en afbalanceret kost, der kombinerer tør- og vådfoder. Mål den anbefalede portion op og server den i en ren skål hver dag.



Er Whiskas kattemad godt for min kat?

Ja, Whiskas kattemad er ernæringsmæssigt afbalanceret og formuleret til at opfylde din kats behov på forskellige stadier i livet. Det indeholder essentielle vitaminer og mineraler, som fremmer sundhed og trivsel.



Hvor ofte skal jeg fodre min kat med Whiskas?

Det afhænger af din kats alder, vægt og aktivitetsniveau. Det er generelt en god idé at følge de fodringsanbefalinger, der er angivet på Whiskas produktet, og eventuelt rådføre dig med din dyrlæge.



Skal jeg variere smagsvarianterne af Whiskas kattemad?

Det kan være en god idé at variere smagsvarianterne for at holde din kat interesseret i sin mad og for at give den en balanceret kost. Whiskas tilbyder mange forskellige varianter som kylling, oksekød og fisk, så der altid er noget nyt at prøve.



Kan jeg give Whiskas til en killing?

Ja, men sørg for at vælge Whiskas produkter, der specifikt er formuleret til killinger, da de har andre ernæringsbehov end voksne katte. Whiskas kitten series er designet til at støtte din killings vækst og udvikling.



FIND OS
Cross Border Supermarkets Operations GmbH
Eckernförder Landstraße 82, 24941 Flensburg
HRB 14878 FL

Du kan afhente hver dag mellem 10.00 - 15.00 på vores lager på adressen

SKRIV TIL OS

[email protected]

RING TIL OS
+4569162230

Hverdage

Weekend

Lukket

INFORMATION
PART OF THE GROUP
CBS Invest AB
c/o Revisorgruppen
Slottsgatan 20
211 33 Malmö, Sweden

+4569162230

Kontakt os på telefon eller mail hverdage:

09.00 - 12.00 & 13.00 - 15.00

Hvis du har spørgsmål til noget

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK