{:id=>25, :name=>"Candynuts.dk", :url=>"https://candynuts.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 54 %
product image
Normalpris
23,95 DKK

Medlemspris

10,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 54 %
product image
Normalpris
23,95 DKK

Medlemspris

10,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 56 %
product image
Normalpris
38,95 DKK

Medlemspris

16,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 56 %
product image
Normalpris
38,95 DKK

Medlemspris

16,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, kan produkter fra MUTTI bringe en autentisk smag af Italien direkte til dit køkken. Prøv at lave en klassisk italiensk pizza med MUTTI tomatsauce – det vil give din pizza en frisk og rig smag, som om den kommer direkte fra en italiensk pizzaria.

Er du vild med pasta? MUTTI hakket tomat er perfekt til at skabe en hurtig og lækker pasta kødsauce. Tilsæt blot nogle friske urter, hvidløg og din foretrukne hakket kød, og du har en måltid der vil imponere både familie og gæster.

Vil du prøve noget lidt anderledes? Overvej at bruge MUTTI tomatpassata som base for en lækker hjemmelavet suppe. Denne alsidige ingrediens kan også bruges i gryde- og simreretter for at tilføje en dyb tomatsmag, der gør dine retter uforglemmelige.



Guide:

Når du skal vælge de rigtige produkter fra MUTTI, kan det være en god idé at overveje, hvilken type ret du planlægger at lave. MUTTI tilbyder et bredt udvalg af tomatprodukter, herunder tomatpuré, hakkede tomater og tomatsauce, som hver især har deres unikke anvendelsesmuligheder. For eksempel er tomatpuré ideel til retter, der kræver en intens tomatsmag, mens hakkede tomater passer godt til mere rustikke, teksturrige retter.

Opbevaring af dine MUTTI produkter er også vigtig for at bevare deres friskhed og smag. Sørg for at opbevare dåserne med tomatprodukter på et køligt og tørt sted. Når dåsen er åbnet, bør indholdet overføres til en lufttæt beholder og opbevares i køleskabet, hvor det kan holde sig friskt i op til en uge.

Eksperimenter med forskellige kombinationer af MUTTI produkter for at finde din perfekte smagsprofil. Brug for eksempel både hakket tomat og tomatpassata i din bolognese for en endnu rigere smag. Du kan også prøve at blande tomatpuré med hakkede tomater for at opnå den perfekte balance mellem en tyk og teksturrig sauce.



FAQ:

Hvordan bruger jeg MUTTI hakkede tomater?

MUTTI hakkede tomater kan bruges i en lang række opskrifter, fra pasta og risotto til gryderetter og saucer. De er perfekte til retter, der kræver en frisk og fyldig tomatsmag.

Er MUTTI produkter glutenfri?

Ja, de fleste MUTTI produkter er glutenfri. Det er altid en god idé at tjekke ingredienslisten, hvis du har specielle kostbehov.

Hvordan opbevarer jeg åbne MUTTI dåser?

Når du har åbnet en MUTTI dåse, skal du overføre indholdet til en lufttæt beholder og opbevare det i køleskabet. Det kan holde sig friskt i op til en uge.

Kan jeg bruge MUTTI tomatpuré i mine gryderetter?

Ja, MUTTI tomatpuré er fantastisk til gryderetter, da den giver en koncentreret og intens tomatsmag. Den kan også bruges til at justere tykkelsen af din sauce.

Hvordan sikrer jeg mig den bedste smag med MUTTI produkter?

For at få den bedste smag ud af MUTTI produkter, anbefales det at tilføje dem til dine retter i slutningen af tilberedningen, så den friske tomatsmag bevares bedst muligt.

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK