Alle produkter
SPAR 56 %
Product Image

Miracoli Pasta Sauce Hvidlø...

24,95 DKK Markedspris
10,95 DKK
Medlemspris
SPAR 56 %
Product Image

Miracoli Pasta Sauce Urter ...

24,95 DKK Markedspris
10,95 DKK
Medlemspris
SPAR 59 %
Product Image

Miracoli spaghetti med klas...

38,95 DKK Markedspris
15,95 DKK
Medlemspris
SPAR 58 %
Product Image

Miracoli spaghetti med klas...

54,95 DKK Markedspris
22,95 DKK
Medlemspris
SPAR 56 %
Product Image

Miracoli Pasta Sauce Arrabb...

24,95 DKK Markedspris
10,95 DKK
Medlemspris
SPAR 56 %
Product Image

Miracoli pastasauce med bas...

24,95 DKK Markedspris
10,95 DKK
Medlemspris
SPAR 56 %
Product Image

Miracoli Pasta Sauce Bologn...

24,95 DKK Markedspris
10,95 DKK
Medlemspris
SPAR 56 %
Product Image

Miracoli Pasta Sauce Classi...

24,95 DKK Markedspris
10,95 DKK
Medlemspris
**Inspiration:**

Miracoli er den perfekte løsning for dig, der ønsker en lækker og nem pastaoplevelse derhjemme. Prøv det klassiske Miracoli pasta og sauce kit, som indeholder alt, du behøver for at lave en autentisk italiensk middag. Det er også ideelt til travle hverdage, hvor tiden er knap, men hvor du stadig ønsker at servere noget velsmagende og hjemmelavet for din familie.



For en variation kan du tilføje kylling, rejer eller grøntsager til din Miracoli ret. På den måde kan du skræddersy din middag, så den passer til hele familiens smag. Drys med friskrevet parmesan og en smule basilikum for at bringe den italienske restaurantstemning ind i dit hjem.



Miracoliprodukterne er også perfekte til festlige lejligheder. Overrask dine gæster med forskellige pasta- og sauservarianter som en del af en italiensk buffet. Server dine Miracoli-retter med en lækker chianti eller anden italiensk vin, så der skabes en fuldendt oplevelse.



**Guide:**

Hvis du vil få mest muligt ud af din Miracoli oplevelse, er det vigtigt at følge anvisningerne på pakken nøje. Start med at koge pastaen al dente – dette betyder, at den skal være fast men ikke hård at bide i. En god tommelfingerregel er at tilføje en smule salt til kogevandet for at give pastaen ekstra smag.



Mens pastaen koger, kan du begynde at varme saucen. Sørg for at røre i saucen regelmæssigt for at forhindre den i at brænde på. Når pastaen er færdig, kan du hælde vandet fra og tilføje den til saucen, så smagene rigtigt kan kombinere sig. Hvis du ønsker en mere cremet konsistens, kan du tilføje en smule fløde eller et par skefulde pastavand til saucen.



Husk, at Miracoli også kan være en god base for kreative opskrifter. Prøv at eksperimentere med forskellige ingredienser som soltørrede tomater, spinat eller skiver af italiensk pølse. Dette kan gøre din middag mere varieret og spændende, især hvis du tilbereder retter til gæster eller en speciel anledning.



**FAQ:****Hvad er Miracoli?**

Miracoli er en populær produktserie til at lave italienske pasta- og sauceretter. De fleste produkter indeholder pasta, sauce og ofte krydderier, så du nemt kan lave en komplet middag.



**Hvordan tilbereder jeg Miracoli?**

For at tilberede Miracoli skal du koge pastaen al dente, følge anvisningerne på pakken for at varme saucen op, og derefter kombinere dem til en lækker ret. Du kan også tilføje dine egne ingredienser for mere smag.



**Kan jeg tilføje ekstra ingredienser til Miracoli retter?**

Ja, du kan tilføje ekstra ingredienser som grøntsager, kød eller fisk for at gøre din Miracoli ret mere fyldig og spændende. Dette er en god måde at tilpasse retten til din smag.



**Hvor lang tid tager det at tilberede Miracoli?**

Det tager typisk omkring 15-20 minutter at tilberede en Miracoli ret. Dette inkluderer tiden det tager at koge pastaen og varme saucen.



**Er Miracoli produkter vegetariske?**

Nogle Miracoli produkter er vegetariske, men det varierer fra produkt til produkt. Tjek altid ingredienslisten på pakken for at være sikker.

FIND OS
Cross Border Supermarkets Operations GmbH
Eckernförder Landstraße 82, 24941 Flensburg
HRB 14878 FL

Du kan afhente hver dag mellem 10.00 - 15.00 på vores lager på adressen

SKRIV TIL OS

[email protected]

RING TIL OS
+4569162230

Hverdage

Weekend

Lukket

INFORMATION
PART OF THE GROUP
CBS Invest AB
c/o Revisorgruppen
Slottsgatan 20
211 33 Malmö, Sweden

+4569162230

Kontakt os på telefon eller mail hverdage:

09.00 - 12.00 & 13.00 - 15.00

Hvis du har spørgsmål til noget

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage nyheder. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK