{:id=>25, :name=>"Candynuts.dk", :url=>"https://candynuts.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 58 %
product image
Normalpris
71,95 DKK

Medlemspris

29,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 58 %
product image
Normalpris
65,95 DKK

Medlemspris

27,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 58 %
product image
Normalpris
77,95 DKK

Medlemspris

32,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 58 %
product image
Normalpris
77,95 DKK

Medlemspris

32,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Listerine er ikke bare en mundskyllevæske; det er en essentiel del af din daglige mundhygiejne. Tænk på den forfriskende følelse, når du bruger Listerine hver morgen. Med Listerine får du ikke kun frisk ånde, men også en effektiv beskyttelse mod plak og tandkødsproblemer. Mange vælger at starte dagen med en skyller, der sikrer en ren mund hele dagen.

Efter en lang dag kan Listerine hjælpe dig med at genopfriske munden og sikre, at eventuelle bakterier bliver elimineret. Det er en hurtig og nem måde at holde din mundhygiejne i top. Flere brugere oplever, at de får bedre søvn, når de føler sig fuldt rene, og det inkluderer også mundvandet.

Har du tænkt over, hvor alsidigt Listerine er? Du kan faktisk bruge det som en del af dine daglige skønhedsrutiner. Flere bruger det som en toner til ansigtet, da dens antibakterielle egenskaber kan hjælpe med at reducere urenheder. Desuden er det fantastisk til at opfriske mundens fornemmelse midt på dagen, især efter måltider.


Guide:

Når du vælger Listerine, er det vigtigt at finde den variant, der passer til dine specifikke behov. Listerine Total Care er en af de mest populære valg, fordi den tilbyder en helhedsorienteret mundpleje. Med dens evne til at bekæmpe plak, bakterier og give frisk ånde, er det et fremragende valg for de fleste.

For personer med følsomt tandkød kan Listerine Zero være den rette løsning. Den er alkoholfri, hvilket betyder, at den er mildere men stadig effektiv. Hvis du har pletudsatte tænder, kan Listerine Advanced White hjælpe med at holde din emalje klar og hvid.

Husk at bruge Listerine korrekt for at få de bedste resultater. Det anbefales at skille munden med 20 ml Listerine i mindst 30 sekunder to gange dagligt – morgen og aften. På denne måde får du maksimal fordel af alle de antibakterielle og forfriskende egenskaber, som Listerine tilbyder.


FAQ:

Hvordan bruger jeg Listerine?

Du bør hælde 20 ml Listerine i et glas og skylle munden i 30 sekunder to gange om dagen, spytte derefter ud uden at skylle med vand.



Er Listerine sikkert for børn?

De fleste Listerine-produkter er beregnet til voksne og børn over 12 år. Der er specielle børnevenlige versioner designet til yngre børn.



Kan jeg bruge Listerine, hvis jeg har følsomme tænder?

Ja, Listerine Zero er en alkoholfri variant, der er mere skånsom og derfor velegnet til personer med følsomme tænder og tandkød.



Hvor ofte skal jeg bruge Listerine?

For bedste resultater bør du bruge Listerine to gange dagligt, morgen og aften, som supplement til din tandbørstning og tandtråd.



Hvilken Listerine er bedst til at bekæmpe dårlig ånde?

Listerine Cool Mint er meget populær til bekæmpelse af dårlig ånde på grund af dens intensive forfriskende egenskaber.

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK