{:id=>25, :name=>"Candynuts.dk", :url=>"https://candynuts.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 57 %
product image
Normalpris
55,95 DKK

Medlemspris

23,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 56 %
product image
Normalpris
17,95 DKK

Medlemspris

7,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Har du nogensinde haft en lang dag og fundet trøst i at kunne nyde en skøn snack? Frolic er det perfekte valg til sådanne øjeblikke. Disse små bidder af glade smagsoplevelser kan lyse selv den mest grå dag op og give dig lige det energiboost, du har brug for. Tag en håndfuld Frolic med på arbejdet, og hav dem i din skuffe til når du trænger til en lille pause.

Forbered dig på filmaftener med familien ved at fylde en skål med Frolic. Deres lækre smag og lette konsistens gør dem ideelle til både store og små slikelskere. Kombinér dem med nogle poppede popcorn og en kande sodavand, og du har den perfekte opskrift på en hyggelig aften i sofaen.

Ønsker du at forkæle dine gæster til en fest eller sammenkomst? Frolic vil uden tvivl blive en succes. Du kan lave en festlig snackbar med forskellige typer snacks og slik, hvor Frolic kan tilføje noget sjov og farve. Husk at servere dem i flotte skåle for at gøre præsentationen endnu mere indbydende.



Guide:

Når du køber Frolic, er det vigtigt at tage hensyn til, hvor meget du har brug for. Hvis du planlægger at dele dem med andre, er det en god idé at købe en større pakke, så alle kan få del i glæden. Tænk også over, hvor ofte du planlægger at nyde disse smagsfulde bidder – det kan være en god idé at købe nok til at have et lille lager derhjemme.

For at få den bedste oplevelse med Frolic, bør du opbevare dem korrekt. Sørg for at holde dem i en lufttæt beholder for at bevare deres friske smag og sprødhed. Hvis de bliver udsat for luft for længe, kan de miste noget af deres knasende konsistens og smag.

Ved køb af Frolic er det også vigtigt at tjekke ingredienslisten, hvis du eller dine gæster har fødevareallergier. På den måde kan du sikre, at alle kan nyde de lækre snackbits uden bekymringer. Frolic er ofte lavet af forskellige ingredienser, så læsning af etiketterne er en god vane at have.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Frolic?

Du kan nyde Frolic som en snack direkte fra pakken, servere dem i en skål til dine gæster, eller tage nogle med dig på farten til at holde energiniveauet oppe i løbet af dagen.



Hvordan skal jeg opbevare Frolic?

For at bevare deres smag og konsistens bedst muligt, skal Frolic opbevares i en lufttæt beholder på et køligt sted væk fra direkte sollys.



Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af Frolic?

Ved køb af Frolic bør du tjekke ingredienslisten for at se, om der er allergener, du eller dine gæster skal undgå.



Er Frolic velegnet til børn?

Ja, Frolic er velegnet til børn, men det er altid en god idé at tjekke ingredienslisten for at sikre, at der ikke er noget, de ikke kan tåle.



Kan Frolic serveres til fester?

Absolut! Frolic er et fantastisk valg til fester og sammenkomster, hvor de kan serveres som en del af en snackbuffet eller i små skåle rundt omkring.

0 kg

Fragt fra 49.95 DKK